Svarīga ziņa! Important message

Šomēnes es no šī bloga atvadīšos uz visiem laikiem. Līdz mēneša beigām ierakstus centīšos likt gan šeit, gan jaunajā blogā, bet pēc tam, tikai jaunajā. Tādēļ, ja vēlaties arī turpmāk lasīt manu blogu - sāciet to darīt http://sirdschukstiklusumaa.wordpress.com/
Paldies!

This month I'll say good-bye for ever to this blog. Till the end of this month I'll try to post both here and in my new blog, but after that, only in the new one. So, if you're willing to go on reading my blog - start doing it http://sirdschukstiklusumaa.wordpress.com/

Thank you!

trešdiena, 2011. gada 19. janvāris

horoskopi

Horoskopi ir daudz un dažādi. Ir ķīniešu, ir japāņu, ir erotiskie, ir darba, ir uztura horoskopi. Ir raksturojums konkrētam laika periodam un ir vienkārši personas raksturojums, ir pamācības, kā audzināt konkrētas zīmes mazuli, ir pamācības ko un kā dāvināt katrai zīmei, ir latgaļu horoskopi un vēl daudz dažādi. Šodien man parādīja diezgan neglaimojošu horoskopa zīmju raksturojumu. Burvīgi, beidzot uzzināju, kāpēc man ir maz draugu un neesmu vēl precējusies. Kurš gribēs pavadīt laiku ar šādu radījumu? (iepriekš atvainojos par rupjo valodu - ņivinovata ja, on sam prišol :D )
"Baidos parādīties jūsu acīs kā uzpirkts, bet zīmes Vēzis nav, vismaz man. Vēzis ir neizturams kretīns, vienmēr visiem noriebjas ar jautājumiem, tipa" "ja es iesēdīšos džakuzi pēc Pedro-Frančesko-Mudozvnodo, kurš, protams, masturbēja uz manu skaisto izskatu zem ūdens, vai es nepalikšu stāvoklī?". Pie tam Vēzi absolūti neuztrauc, ka viņam nav džakuzi un viņš vispār ir vīrietis. Nosliekts vienmēr iztēloties pasaules galu, baidīties no paša iedomām, krist panikā un skriet pie Jaunavas pēc mierinājuma. Uz neapdzīvotas salas protams ka nosprāgs no bada, tāpēc ka fiziski nevar apēst produktu, kurš nav ietīts polietilēnā, bet vaļājas, teiksim, zem palmas. Patīk drāzties, bet kaut kā bez uguntiņas. Pie tam, ja sagribēs, varēs piedot uguntiņu, bet pēc tam sevi "apēdīs", ka ir tā centies, bet bezjēdzīgi. Sievietes - Vēži - ir tieši tās sievietes, kuras skatās porno ar cerību, ak visi beigās apprecēsies. Patīk ilgi un neizturami muldēt par slimību tēmu un citām dzīves neveiksmēm, ar ko atbaida visus no sevis, izņemot Vēršus - viņi ir vēl neizturamāki jautājumos, kuri skar organismu. Uzticami, tāpēc ka baidzās no hlamīdijām un trihomonozes. Nosliekti uz dzeršanu un filozofiju - ne viens, ne otrs Vēžus līdz labam nenoved."


Taisnības labad jāatzīst, ka šis tas liekas trāpīts pareizi. Un kad palasīju par citām zīmēm, jāpiekrīt, ka arī tur ir trāpīts. Nu kaut vai par mežāžiem: " Neko nedarošs Mežāzis ir miris Mežāzis. Ja nav iespēja strādāt, tad vienalga izdomāss sev kaudzi dīvainu nodarbju." 
Tā nu ar smaidu pārlasu šos horoskopus un varu tik iesmiet, ka tik daudz patiesa (kaut pārsvarā negatīvā puse) ir  atklāts. 

Ja jau vēzis ir tik traģisks, tad jau nav brīnums, ka mana labākā draudzene ir "vēlviens zodiakāls pizģec" - tāds tādu saprot. 

Nu kā? Jums arī šķiet, ka horoskops nemelo? (nu, vismaz par kādu priekšnieku, bijušo, riebīgu kaimiņu vai vīramāti?)

1 komentārs:

Inese / Deziderija teica...

mans melo daļēji..nu nav skorpions tāds drāz..js DDD..un prioritātes arī ir citas....
vīra horoskops galīgi viss šķērsām..nu nekarina viņš nevienu aiz taisnās zarnas pie lustras DDDD
...bet interesanti DDD

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Par mani

Mans fotoattēls
Dzimu, augu, visu savu līdzšinējo mūžu dzīvoju vēju (vētru), mūzikas un salauzto lietussargu pilsētā Liepājā... Te arī meklēju savu dzīves ceļu un pavadoni šajā ceļā. Laiku īsinu skatoties filmas, lasot grāmatas, darbojoties ar savām meitenēm (sune un kaķe), bet tomēr tam visam pāri ir krustiņošana. Esmu cilvēks ar savu reliģiju, kas nav ne īsti pagānu ne īsti kristiešu, tāpēc kristīgos simbolus nenēsāju un reliģiskās diskusijās cenšos neiesaistīties. Ja ir no kā un kam, tad mīlu gatavot un par dzīves lielākajām baudām uzskatu ēšanu un gulēšanu.

Arhīvs