Svarīga ziņa! Important message

Šomēnes es no šī bloga atvadīšos uz visiem laikiem. Līdz mēneša beigām ierakstus centīšos likt gan šeit, gan jaunajā blogā, bet pēc tam, tikai jaunajā. Tādēļ, ja vēlaties arī turpmāk lasīt manu blogu - sāciet to darīt http://sirdschukstiklusumaa.wordpress.com/
Paldies!

This month I'll say good-bye for ever to this blog. Till the end of this month I'll try to post both here and in my new blog, but after that, only in the new one. So, if you're willing to go on reading my blog - start doing it http://sirdschukstiklusumaa.wordpress.com/

Thank you!

piektdiena, 2010. gada 17. decembris

brrr

Atkal jāsaka, ka aiz loga aukstums. Ja vakar bija ap -7, tad šorīt -12 brrr... piejūras klimats rada vēl aukstāku sajūtu... tad nu ģērbjos kā sīpoliņš - kārtu kārtām, drēbi uz drēbes... Bet diez ko nesūdzos, jo balta ziema ir tas ko vēlos, un Ziemassvētki bez sniega nav Ziemassvētki.
Smaidam parādīšu jums vienu reklāmu un savu kāju :D
Reklāma par aizmāršām ziemā:


un mana kāja ziemā:
re, cik labi sanācis uzvilkt - vertikālas strīpas,
horizontālas strīpas un sanāk kvadrātiņi :D 
Tā ir jāģērbjas ZEM biksēm (jā, jā - ejot ārpus mājas esošajam komplektam pa virsu velkamas bikses, un arī tad ceļgali nosaluši). Tātad - legingi, pusgarās zeķes un īsās zeķītes. Un tie kas mani pazīst teiks, ka viss ir tipiski manā stilā - strīpaini-raibi-krāsaini. Tā nu ir mana vājība - raibas un/vai strīpainas zeķes spilgtās krāsās. Un es pat tās nerādu citiem - nestaigāju pusgarās biksēs vai svārkos komplektā ar 'izlecošām' zeķēm. Es godīgi tās paslēpju zem garām biksēm un izrādu tik cik pavīd starp biksēm un kurpi vai arī novelkot apavus. Atzīstu, esmu šādā ziņā bērnišķīga, bet man tas dod baigi fifīgo sajūtu, kad saģērbjos perfekti zolīdi, vai eju uz kādu nopietnu pasākumu, bet zinu, ka man kājās jautras zeķītes :D Citai svarīga ekstra laba veļa, man raibas zeķes.
un šajā sakarā man jautājums - kurš izdomāja, ka dāvināt zeķes nav labais tonis? Kas var būt lieliskāks par īstu, siltu vilnas zeķu pāri??? Tā man šķiet ideālākā dāvana ziemā un arī vasarā, jo pat vasaras vidū mēdz nosalt pēdas ;)

PS zinu, ka solīju šo to atrādīt. centīšos rīt pa dienasgaismu sataisīt fotosesiju un tad jau būs gan šalle, gan ziedi, gan šķīvis.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Par mani

Mans fotoattēls
Dzimu, augu, visu savu līdzšinējo mūžu dzīvoju vēju (vētru), mūzikas un salauzto lietussargu pilsētā Liepājā... Te arī meklēju savu dzīves ceļu un pavadoni šajā ceļā. Laiku īsinu skatoties filmas, lasot grāmatas, darbojoties ar savām meitenēm (sune un kaķe), bet tomēr tam visam pāri ir krustiņošana. Esmu cilvēks ar savu reliģiju, kas nav ne īsti pagānu ne īsti kristiešu, tāpēc kristīgos simbolus nenēsāju un reliģiskās diskusijās cenšos neiesaistīties. Ja ir no kā un kam, tad mīlu gatavot un par dzīves lielākajām baudām uzskatu ēšanu un gulēšanu.

Arhīvs