Svarīga ziņa! Important message

Šomēnes es no šī bloga atvadīšos uz visiem laikiem. Līdz mēneša beigām ierakstus centīšos likt gan šeit, gan jaunajā blogā, bet pēc tam, tikai jaunajā. Tādēļ, ja vēlaties arī turpmāk lasīt manu blogu - sāciet to darīt http://sirdschukstiklusumaa.wordpress.com/
Paldies!

This month I'll say good-bye for ever to this blog. Till the end of this month I'll try to post both here and in my new blog, but after that, only in the new one. So, if you're willing to go on reading my blog - start doing it http://sirdschukstiklusumaa.wordpress.com/

Thank you!

trešdiena, 2010. gada 20. oktobris

apčī!

Tā nu tas ir noticis, ka esmu tik daudz auklējusi slimus bērnus, ka nu jau 5. dienu šķaudu, puņķojos un klepoju :( Slimošanai tomēr ir viens pluss - neviens nepukst, ja es jau pēcpusdienā paņemu šuvekli un gultā ierokos deķos. Rezultāts? Nepilnos 3 vakaros izdarīju vismaz nedēļas plānoto - izšuvu motīvu Ziemassvētku krustiņdāvanai. Tagad tik jāgaida noformēšanas mūzu.

Bet nu šūt man gribās, tad nu atcerējos, ka šis taču krustiņaprindās zināms kā "iesākto darbu pabeigšanas gads". Tad nu raku ārā šogad iesākto, bet nepabeigto Heritage ziedu paneli. Šogad tika pabeigts šīs pašas sērijas margrietiņu panelis un gan iesākts, gan pabeigts gundegu panelis. Šo violeto zvaniņu paneli iesāku tūlīt pēc gundegu pabeigšanas, tātad kaut kad aprīlī. Drusku pašuvu, bet tad sākās darbs un krustiņmūza emigrēja uz Balviem (nezinu, vai tā pa taisno, vai pirms tam arī kur citur paviesojās, katrā ziņā - atgriezās vasaras otrā pusē kopā ar lupatiņu no Balviem). Kad vakar paņēmu iesākto izšuvumu, tajā bija iešūti kādi 2000-3000 krustiņi. Diemžēl nevienu procesa bildi kompī nevaru atrast un šodien nobildēt, cik tālu ir pašūts uz šo brīdi, arī nevaru (kā pierasts, pašā 'labākajā' brīdī fočukam baterijas beidzās). Tad nu šodien ielikšu tikai bildi, kādam jābūt rezultātā un līdz svētdienai būs jāpaciešas - tad bildēšu atskaitei.

Lūk, šāds būs panelis pabeigtā veidā:
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Par mani

Mans fotoattēls
Dzimu, augu, visu savu līdzšinējo mūžu dzīvoju vēju (vētru), mūzikas un salauzto lietussargu pilsētā Liepājā... Te arī meklēju savu dzīves ceļu un pavadoni šajā ceļā. Laiku īsinu skatoties filmas, lasot grāmatas, darbojoties ar savām meitenēm (sune un kaķe), bet tomēr tam visam pāri ir krustiņošana. Esmu cilvēks ar savu reliģiju, kas nav ne īsti pagānu ne īsti kristiešu, tāpēc kristīgos simbolus nenēsāju un reliģiskās diskusijās cenšos neiesaistīties. Ja ir no kā un kam, tad mīlu gatavot un par dzīves lielākajām baudām uzskatu ēšanu un gulēšanu.

Arhīvs