1 glāze sula,
30 g želatīns,
1 vai 2 olas baltumi
citrona sula vai citronskābe un vaniļas cukurs pēc garšas
Sulu ar cukuru vāra 20 min., noņem no plīts, atdzesē. Uzbriedina želatīnu, izkausē, iemaisa atdzisušajā cukura masā. Sāk putot ar mikseri un putošanas gaitā pievieno olas baltumus. Puto tikmēr, kamēr putas sāk sastingt.
Sulu ar cukuru vāra 20 min., noņem no plīts, atdzesē. Uzbriedina želatīnu, izkausē, iemaisa atdzisušajā cukura masā. Sāk putot ar mikseri un putošanas gaitā pievieno olas baltumus. Puto tikmēr, kamēr putas sāk sastingt.
Masu pārliek ar cepamo papīru izklātā plakanā traukā/ augstā plātē (Burvīgi sanāk, ja zem un virs masas liek vienu kārtu "pliku" vafeli.) un liek trauku ledusskapī uz nakti sastingt Nākamajā dienā griež gabalos, ēd nost.