Svarīga ziņa! Important message

Šomēnes es no šī bloga atvadīšos uz visiem laikiem. Līdz mēneša beigām ierakstus centīšos likt gan šeit, gan jaunajā blogā, bet pēc tam, tikai jaunajā. Tādēļ, ja vēlaties arī turpmāk lasīt manu blogu - sāciet to darīt http://sirdschukstiklusumaa.wordpress.com/
Paldies!

This month I'll say good-bye for ever to this blog. Till the end of this month I'll try to post both here and in my new blog, but after that, only in the new one. So, if you're willing to go on reading my blog - start doing it http://sirdschukstiklusumaa.wordpress.com/

Thank you!

pirmdiena, 2011. gada 31. janvāris

Pēc manis skumāt?

Ko? Kā ir? Skumāt?
Nebiju no bloglandes pazudusi no brīva prāta - mani izdzēsa! Tā kā manā blogā esot bijusi manīta "neparasta aktivitāte" un no mana e-pasta bija izsūtīts 1 spams (paroli nomainīju, vairs boti iekšā nelīdīs. Cerams.), tika izdzēsti VISI mani blogi. 21. janvārī pārnācu mājās no brīnišķīgi pavadītas dienas ar auklējamo un šokā paliku mēma - VISS izdzēsts!!! Un e-pastā jau ziņas, ka mani meklē un par mani uztraucas. Vakarnakt beidzot blogus man atdeva.

Ko tagad darīšu? Pirmkārt - regulāri eksportēšu blogus, lai vēlreiz saskaroties ar šādu problēmu, nebūtu jālauza galvu, vai izdosies atdabūt informāciju. Un iesaku arī jums eksportēt. Tas ir vienkārši!
Otrkārt, ļoti iespējams pāriešu uz wordpress. Lai arī līdz šim man ļoti patika, ka viss ir saistīts - albums pikasā, e-pasts gmailā un blogs šeit bloggerā -, bet tagad šaubos, vai joprojām tā ir. Tiklīdz sanāk kādas ziepes ar e-pastu (piemēram, kāds uzlauž paroli un izsūta spamu) tiek slēgts VISS. Gan blogi, gan albūmi, gan vietnes un noteikti arī dokumenti un pārējās google piedāvātā iespējas. Tomēr, ne viss man wordpress patīk un ir lietas, kas vēl jāapgūst.

Pagaidām - var piefiksēt adresi http://sirdschukstiklusumaa.wordpress.com/ Tā ir mana jaunā bloga adrese. Ja gadījumā te atkal ziņo, ka blogs ir dzēsts - meklējiet tur.
Kad/ja izlemšu pāriet tikai uz to blogu, noteikti te būs oficiāla ziņa un šejieni nedzēsīšu. Līdz tam - dublēšos abās vietās.

Tagad eju pārkopētun pārnest uz šo blogu ar atpakaļejošu datumu šajā laikā tapušos ierakstus wordpressā.

Attēls no šejienes
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Par mani

Mans fotoattēls
Dzimu, augu, visu savu līdzšinējo mūžu dzīvoju vēju (vētru), mūzikas un salauzto lietussargu pilsētā Liepājā... Te arī meklēju savu dzīves ceļu un pavadoni šajā ceļā. Laiku īsinu skatoties filmas, lasot grāmatas, darbojoties ar savām meitenēm (sune un kaķe), bet tomēr tam visam pāri ir krustiņošana. Esmu cilvēks ar savu reliģiju, kas nav ne īsti pagānu ne īsti kristiešu, tāpēc kristīgos simbolus nenēsāju un reliģiskās diskusijās cenšos neiesaistīties. Ja ir no kā un kam, tad mīlu gatavot un par dzīves lielākajām baudām uzskatu ēšanu un gulēšanu.

Arhīvs