Svarīga ziņa! Important message

Šomēnes es no šī bloga atvadīšos uz visiem laikiem. Līdz mēneša beigām ierakstus centīšos likt gan šeit, gan jaunajā blogā, bet pēc tam, tikai jaunajā. Tādēļ, ja vēlaties arī turpmāk lasīt manu blogu - sāciet to darīt http://sirdschukstiklusumaa.wordpress.com/
Paldies!

This month I'll say good-bye for ever to this blog. Till the end of this month I'll try to post both here and in my new blog, but after that, only in the new one. So, if you're willing to go on reading my blog - start doing it http://sirdschukstiklusumaa.wordpress.com/

Thank you!

trešdiena, 2010. gada 10. novembris

mūzika

Šodien  man galva galīgi nestrādā, tāpēc nolēmu ieiet NaBloPoMo lapā gūt kādu ierosi. 
No pēdējo dienu ierosēm (prompts) man iepatīkās šī par mūziku:
Tuesday, November 9, 2010
What was your favorite song this year? Five years ago? Ten years ago? Twenty?

Hmmm... mīļākā dziesma... 
Šogad - nezinu, man parasti periodiski mainās. Šobrīd tās mīļākās ir HURTS - Wonderful Life un Meiko - Under My Bed. 
Pirms pieciem gadiem - hmm... pirms pieciem gadiem bija 2005. gads un, cik atceros, varētu būt kaut kas no Green Day  un kaut kas no James Blunt.
Pirms desmit gadiem - 2000. gads. Te nu ir skaidrs - Backstreet boys un O-Town. 
Un pirms 20 gadiem - man bija 5 gadi un man mīļākā dziesmas bija "Nāk rudentiņš apgleznot Latviju", "Uzsniga sniedziņš balts", tā, kur bija vārdi "...gaidi mani dienas saulainajā pusē, es jau nākšu ar pilnu klēpi rudzu puķēm..." un vēl es tanī laikā biju samīlējusies Z. Muktupāvelā. Vēl tagad skatos Bez tabu un smaidu, atceroties, kādā sajūsmā toreiz biju.


Atklāti sakot, visgrūtāk atcerēties bija laika posmu pirms 5 gadiem, jo līdz tam bija bērnība ar spilgtām atmiņām un trakie tīņu gadi ar kulta grupām, bet pirms 5 gadiem jau biju it kā pieaugusi un klausījos vairāk vai mazāk to, kas skan pa radio. Kā arī pagrūti atcerēties, kuras dziesmas bija tās jaunās un populārās konkrētajā gadā. 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Par mani

Mans fotoattēls
Dzimu, augu, visu savu līdzšinējo mūžu dzīvoju vēju (vētru), mūzikas un salauzto lietussargu pilsētā Liepājā... Te arī meklēju savu dzīves ceļu un pavadoni šajā ceļā. Laiku īsinu skatoties filmas, lasot grāmatas, darbojoties ar savām meitenēm (sune un kaķe), bet tomēr tam visam pāri ir krustiņošana. Esmu cilvēks ar savu reliģiju, kas nav ne īsti pagānu ne īsti kristiešu, tāpēc kristīgos simbolus nenēsāju un reliģiskās diskusijās cenšos neiesaistīties. Ja ir no kā un kam, tad mīlu gatavot un par dzīves lielākajām baudām uzskatu ēšanu un gulēšanu.

Arhīvs