Svarīga ziņa! Important message

Šomēnes es no šī bloga atvadīšos uz visiem laikiem. Līdz mēneša beigām ierakstus centīšos likt gan šeit, gan jaunajā blogā, bet pēc tam, tikai jaunajā. Tādēļ, ja vēlaties arī turpmāk lasīt manu blogu - sāciet to darīt http://sirdschukstiklusumaa.wordpress.com/
Paldies!

This month I'll say good-bye for ever to this blog. Till the end of this month I'll try to post both here and in my new blog, but after that, only in the new one. So, if you're willing to go on reading my blog - start doing it http://sirdschukstiklusumaa.wordpress.com/

Thank you!

trešdiena, 2008. gada 31. decembris

Gada kopsavilkums

Vēl viens gads ir pagājis, un nu ir laiks atskatīties, kas labs un ne tik labs bijis šinī gadā.
Gads, tāpat kā vēl daži iepriekšējie, sākās ar sesiju, kuru veiksmīgi nokārtoju, tai sekoja vājprātīgi intensīvas studijas līdz sākās murgaina prakse un dabūju nervu sabrukumu. Tomēr savācos un praksi piebeidzu. Pēc tam atkal sesija. Tad, alkstot pārmaiņu, nokrāsoju matus rudus. Pēc tam kopā ar kursu devāmies LiepU organizētā maigi izsakoties dīvainā mācību ekskursijā pa rakstnieku mājām.


Vasara pagāja strādājot. Par lielu pārsteigumu, sanāca baigie kašķi par neko starp vairākām kursabiedrenēm, nu tāda dumja lekšanās. Tomēr izdevās savākties un pie manis patusēt.

Vasaras beigās ar kursabiedrenēm nolēmām doties ekskursijā pa Latvijas plato galu. Nepilnu nedēļu pirms braukšanas tizli pakritu un sastiepu roku. Par spīti visam, tomēr braucu ekskursijā un neko nenožēloju. (Ja nu vienīgi rāpšanos uz Daugavpils zīmes, jo rezultātā sastiepu plaukstas locītavu... bet tas bija tā vērts. Latgales skaistā daba, baznīcas, labības lauki, varavīksnes, cilvēku viesmīlība... ideāla atpūta par spīti tam, ka beigās aizbraucām tikai 3 no kursa + vienai vīrs par šoferi)

Pēc ekskursijas drīz pienāca 1. septembris, kuru sagaidījām pilnā kursa sastāvā, jo šis ir mūsu pēdējais kopīgais 1. septembris un arī par godu LPA pārtapšanai par LiepU, tika rīkots svinīgs koncerts un uguņošana. Vakaru beidzām Latvijas pirmajā rokkafeinīcā dzerot šampanieti.


Tad atkal studijas un prakse. Ar šausmām gaidīju, kas nu būs, bet biju stāvā sajūsmā - ar smaidu cēlos un ar smaidu gāju gulēt. Superīga klase, superīga skola, supertīgi skolotāji! ko gan vairāk var vēlēties? Nu, pēc prakses viena nedēļa ar 'sutudijām' jeb reāla muļķa laišana un tad jau Ziemassvētki un gads jau cauri.
Ko vēl sadarīju? Vēroju, kā aug manas meitenes:


Vēl, ja nemaldos, ir bijuši 5 krustiņtusi, iesāku veidot krustiņšūšanas ABC un šo to esmu arī pašuvusi: 4 bebju robini, 1 pārsteiguma robins, bitīštaša, panducis, kosmētikas maks, telefona maciņš, adatu spilventiņš, 3 grāmatzīmes, zebriņpapeliknis, kartiņa, 3 eglīšpingvīni, salavecis Margaritai un salavecis Ziemassvētku tusiņam, pa jaunu noformēju žurci un savu pirmo kaķēnu, iesāku margrietiņas un ir vēlviens iesākts darbiņš, kuru parādīšu nākošgad...
Raibs gads...

Laimīgu jauno gadu!!!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Par mani

Mans fotoattēls
Dzimu, augu, visu savu līdzšinējo mūžu dzīvoju vēju (vētru), mūzikas un salauzto lietussargu pilsētā Liepājā... Te arī meklēju savu dzīves ceļu un pavadoni šajā ceļā. Laiku īsinu skatoties filmas, lasot grāmatas, darbojoties ar savām meitenēm (sune un kaķe), bet tomēr tam visam pāri ir krustiņošana. Esmu cilvēks ar savu reliģiju, kas nav ne īsti pagānu ne īsti kristiešu, tāpēc kristīgos simbolus nenēsāju un reliģiskās diskusijās cenšos neiesaistīties. Ja ir no kā un kam, tad mīlu gatavot un par dzīves lielākajām baudām uzskatu ēšanu un gulēšanu.

Arhīvs