kādas ir ideālas vakariņas krustiņotājai? tādas, kas pašas pagatavojas. šovakar man bija tieši tādas.
recepte vienkārša, pri vienkārša - vistas šķiņķīšus atdalīju no ādām (tās tiks kaķei un sunei) un iemarinēju vienkāršā marinādē BEZ sāls (druska kečupa, druska majonēzes, dilles, pipari) un aizmirstu uz kādām 2-3 stundām. pēc tām 2-3 stundām nomizoju 5 vidējus kartupeļus un 2 nelielus burkānus. ieslēdzu cepeškrāsni, lai paspēj uzsilt uz apmēram 200 grādiem. tad sāku kārtot cepamajā traukā - vispirms vistu, tai pāri pārberu sakapātus ķiplokus un sīpolus.tad sagriežu lielos gabalos kartupeļus, burkānus un 2 pabiezas kabača šķēles, sagrieztas uz 8 daļām, un 4 mazus tomātiņus.
pari pārberu garšvielas (dilles, piparus, kombinēto garšvielu makaroniem un vistas buljonu. sāli nelieku, pietiks ar to, cik ir garšvielās) un pieleju glāzi ūdens (ūdeni varēja liet mazāk) un lieku cepties - 40 min ar vāku, 20 bez.
Sanāca kaut kas burvīgs! ņam... ņam...
labu apetīti!
Svarīga ziņa! Important message
Šomēnes es no šī bloga atvadīšos uz visiem laikiem. Līdz mēneša beigām ierakstus centīšos likt gan šeit, gan jaunajā blogā, bet pēc tam, tikai jaunajā. Tādēļ, ja vēlaties arī turpmāk lasīt manu blogu - sāciet to darīt http://sirdschukstiklusumaa.wordpress.com/
Paldies!
This month I'll say good-bye for ever to this blog. Till the end of this month I'll try to post both here and in my new blog, but after that, only in the new one. So, if you're willing to go on reading my blog - start doing it http://sirdschukstiklusumaa.wordpress.com/
Thank you!
sestdiena, 2008. gada 27. septembris
Abonēt:
Ziņas (Atom)
Par mani
- Sandra
- Dzimu, augu, visu savu līdzšinējo mūžu dzīvoju vēju (vētru), mūzikas un salauzto lietussargu pilsētā Liepājā... Te arī meklēju savu dzīves ceļu un pavadoni šajā ceļā. Laiku īsinu skatoties filmas, lasot grāmatas, darbojoties ar savām meitenēm (sune un kaķe), bet tomēr tam visam pāri ir krustiņošana. Esmu cilvēks ar savu reliģiju, kas nav ne īsti pagānu ne īsti kristiešu, tāpēc kristīgos simbolus nenēsāju un reliģiskās diskusijās cenšos neiesaistīties. Ja ir no kā un kam, tad mīlu gatavot un par dzīves lielākajām baudām uzskatu ēšanu un gulēšanu.