Svarīga ziņa! Important message

Šomēnes es no šī bloga atvadīšos uz visiem laikiem. Līdz mēneša beigām ierakstus centīšos likt gan šeit, gan jaunajā blogā, bet pēc tam, tikai jaunajā. Tādēļ, ja vēlaties arī turpmāk lasīt manu blogu - sāciet to darīt http://sirdschukstiklusumaa.wordpress.com/
Paldies!

This month I'll say good-bye for ever to this blog. Till the end of this month I'll try to post both here and in my new blog, but after that, only in the new one. So, if you're willing to go on reading my blog - start doing it http://sirdschukstiklusumaa.wordpress.com/

Thank you!

otrdiena, 2010. gada 23. novembris

Vārdnīca vīriešiem!

Nospēru internetā, jo iepatikās...

1. Lieliski – vārds, ko sievietes izmanto strīda beigās, kad viņām ir taisnība un tev ir jāaizveras.
2. Piecas minūtes – ja sievietei jāsaģērbjas, tad „piecas minūtes” nozīmē vismaz 30 minūtes. Piecas minūtes nozīmē piecas minūtes tikai tad, kad tev tās ir dotas, lai paskatītos sporta spēli, pirms palīdzēšanas mājas darbos.
3. Nekas – šis vārds nozīmē klusumu pirms vētras, un tev būtu jāstaigā uz pirkstgaliem, jo strīds, kurš sākas ar „Nekas” vienmēr beidzas ar vārdu „Lieliski”.
4. Uz priekšu – tā nav atļauja, tas ir izaicinājums. Nedari neko!
5. Skaļa nopūta – šis patiesībā ir vārds, nevis tikai skaņa. Šī nopūta nozīmē to, ka viņa domā, kāpēc tērē savu laiku, strīdoties ar tādu idiotu, kā tu.
6. Labi – vārds „Labi” vai „Norunāts” ir visbīstamākais paziņojums, ko sieviete var izteikt vīrietim. Tas nozīmē, ka viņa vēl ilgi un kārtīgi domās, kā tu samaksāsi par savu kļūdu.
7. Paldies – ja sieviete tev saka „Paldies”, neko nejautā! Vienkārši atbildi: „Lūdzu!”. Savukārt, ja sieviete saka „Liels paldies”, nekādā gadījumā nesaki „Lūdzu!”, jo šis vārdu salikums nav nekas vairāk kā sarkasms un viņa noteikti tev nepasakās. Tā tu tikai vari viņu izprovocēt uz vārdu „Vienalga”.
8. Vienalga – šis vārds nozīmē „Ej dir...!”.
9. Neuztraucies! Es tikšu galā! – vēl viens draudīgs paziņojums, kurš nozīmē to, ka sieviete vīrietim kaut ko lūgusi izdarīt jau vairākas reizes un tagad dara to pati. Šis vārdu salikums novedīs pie rezultāta, kur vīrietis jautās: „Kas noticis?”, bet sieviete atbildēs ar punktu Nr.3!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Par mani

Mans fotoattēls
Dzimu, augu, visu savu līdzšinējo mūžu dzīvoju vēju (vētru), mūzikas un salauzto lietussargu pilsētā Liepājā... Te arī meklēju savu dzīves ceļu un pavadoni šajā ceļā. Laiku īsinu skatoties filmas, lasot grāmatas, darbojoties ar savām meitenēm (sune un kaķe), bet tomēr tam visam pāri ir krustiņošana. Esmu cilvēks ar savu reliģiju, kas nav ne īsti pagānu ne īsti kristiešu, tāpēc kristīgos simbolus nenēsāju un reliģiskās diskusijās cenšos neiesaistīties. Ja ir no kā un kam, tad mīlu gatavot un par dzīves lielākajām baudām uzskatu ēšanu un gulēšanu.

Arhīvs