Svarīga ziņa! Important message

Šomēnes es no šī bloga atvadīšos uz visiem laikiem. Līdz mēneša beigām ierakstus centīšos likt gan šeit, gan jaunajā blogā, bet pēc tam, tikai jaunajā. Tādēļ, ja vēlaties arī turpmāk lasīt manu blogu - sāciet to darīt http://sirdschukstiklusumaa.wordpress.com/
Paldies!

This month I'll say good-bye for ever to this blog. Till the end of this month I'll try to post both here and in my new blog, but after that, only in the new one. So, if you're willing to go on reading my blog - start doing it http://sirdschukstiklusumaa.wordpress.com/

Thank you!

sestdiena, 2010. gada 18. decembris

trauks 5 minūtēs

Dažreiz ir vajadzīgs mīksts šķīvis līdzņemšanai uz kādu tusiņu, vai kādai gardumu dāvināšanas reizei vieglu pamatu, vai gluži vienkārši gribas jaunu interjera priekšmetu. Tad nu šovakar parādīšu pirms nedēļas tapušo bļodu.

Izmaksas: apmēram 1.70ls
Pagatavošanas laiks: apmēram 5 minūtes
Tātad, ņem parastu apaļu vai garenu dekoratīvo palikni

sameklē 2 smukas saspraudes (var izmantot brošas) vai arī lielu adatu un smuku lenti, kuru sagriež 2 gabalos. Izlemj, uz kuru pusi (iekšpusi vai ārpusi) grib smukumu (lentes pušķi vai piespraudes dekoratīvo pusi), ieloka šādi vienu malu un sasprauž vai arī  cauršuj ar lentu.


To pašu atkārto pretējā malā un trauks ir gatavs! Galvenais, ka ļoti ērti paņemt līdzi uz tusiņu un pēc tam pārvest mājās - atsienot lentītes trauku var atkal saplacināt un salocīt uz pusēm, kā arī šāds trauks praktiski neko nesver un neplīst. ;)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Par mani

Mans fotoattēls
Dzimu, augu, visu savu līdzšinējo mūžu dzīvoju vēju (vētru), mūzikas un salauzto lietussargu pilsētā Liepājā... Te arī meklēju savu dzīves ceļu un pavadoni šajā ceļā. Laiku īsinu skatoties filmas, lasot grāmatas, darbojoties ar savām meitenēm (sune un kaķe), bet tomēr tam visam pāri ir krustiņošana. Esmu cilvēks ar savu reliģiju, kas nav ne īsti pagānu ne īsti kristiešu, tāpēc kristīgos simbolus nenēsāju un reliģiskās diskusijās cenšos neiesaistīties. Ja ir no kā un kam, tad mīlu gatavot un par dzīves lielākajām baudām uzskatu ēšanu un gulēšanu.

Arhīvs