Svarīga ziņa! Important message

Šomēnes es no šī bloga atvadīšos uz visiem laikiem. Līdz mēneša beigām ierakstus centīšos likt gan šeit, gan jaunajā blogā, bet pēc tam, tikai jaunajā. Tādēļ, ja vēlaties arī turpmāk lasīt manu blogu - sāciet to darīt http://sirdschukstiklusumaa.wordpress.com/
Paldies!

This month I'll say good-bye for ever to this blog. Till the end of this month I'll try to post both here and in my new blog, but after that, only in the new one. So, if you're willing to go on reading my blog - start doing it http://sirdschukstiklusumaa.wordpress.com/

Thank you!

trešdiena, 2009. gada 25. marts

interesanti likumi...



Ar Ministru kabineta lēmumu nr. 5374/2009.03.06. Latvijas Republikā tiek noteikti šādi normatīvie klasifikatori un ieteikumi pagastu, ciemu, apriņķu un pilsētu pašvaldību vadītājiem:
1. Sievietes, kuras ar dedzīgiem skatiem šauj uz precētiem vīriem un iejaucas citu ģimeņu dzīvē, var saukt pie atbildības pēc Drošības likuma 104.panta "Par ieroču glabāšanu bez atļaujas."
2. Sievietes, kuras krāso matus, uzacis vai vēl šo to, var saukt pie atbildības pēc Būvniecības likuma 360.panta "Par fasādes pārveidošanu bez arhitektūras pārvaldes atļaujas."
3. Sievietes, kuras satiekas ar citu sievu vīriem, var saukt pie atbildības pēc Dabas resursu likuma 148. panta "Par enerģijas zagšanu."
4. Sievietes, kuras parādās kailas vīriešu sabiedrībā, var saukt pie atbildības pēc Drošības likuma 101. panta "Par atklātu pamudinājumu uz sacelšanos."
5. Vīriešus, kuri nodibina neatļautus sakarus ar precētām sievietēm, var saukt pie atbildības pēc Medību likuma 150. panta "Par medībām aizliegtā zonā."
6. Vīrus, kuri satiekas ar citu sievām, var saukt pie atbildības pēc Civillikuma 138. panta "Par īpašuma lietošanu bez saimnieka atļaujas."
7. Vīrus, kuri liek dzīvot sievām pie vīramātēm, var saukt pie atbildības pēc Veselības likuma 145. panta "Par vesela cilvēka ievietošanu trako namā."
8. Vīriešus, kuri 25 gadu vecumā nav precējušies, var saukt pie atbildības pēc Darba likuma 185. panta "Par ļaunprātīgu mehānisma dīkstāvi."
9. Dzīvesbiedrus, kuri nodzīvojuši kopā 2 gadus un kuriem nav pēcnācēju, var saukt pie atbildības pēc Sējas likuma 107. panta "Par nolaidīgu un bezatbildīgu rīcību sēklas fonda izlietošanā''.

Nav komentāru:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Par mani

Mans fotoattēls
Dzimu, augu, visu savu līdzšinējo mūžu dzīvoju vēju (vētru), mūzikas un salauzto lietussargu pilsētā Liepājā... Te arī meklēju savu dzīves ceļu un pavadoni šajā ceļā. Laiku īsinu skatoties filmas, lasot grāmatas, darbojoties ar savām meitenēm (sune un kaķe), bet tomēr tam visam pāri ir krustiņošana. Esmu cilvēks ar savu reliģiju, kas nav ne īsti pagānu ne īsti kristiešu, tāpēc kristīgos simbolus nenēsāju un reliģiskās diskusijās cenšos neiesaistīties. Ja ir no kā un kam, tad mīlu gatavot un par dzīves lielākajām baudām uzskatu ēšanu un gulēšanu.

Arhīvs